Direktlänk till inlägg 18 juli 2014
Idag blir det kvällsmat baserat på lite medelhavstema. Här kommer receptet;
500g nötfärs
3-4 klyftor vitlök
1 röd peppar (mild eftersom barn ska äta detta)
1 gul lök
Ca 200g fetaost
8-10 oliver
1-2 ägg
Hacka fetaost, lök, röd peppar och oliver. Häll detta i skål / bunke. Skala vitlöken och pressa i det bland det andra. I med färs och ägg. I med svartpeppar (grovmalen) och salt. Obs! Tänk på att fetaosten och oliverna är salta i sig! Blanda. Stek i bra margarin eller olja. Till det serverar vi matvete kokad med buljongtärning och färska grönsaker. Sist men inte minst : på med lite solrosfrön, pumpakärnor eller liknande. Ringla över olivolja. Klar att avnjutas med härliga smaker från Medelhavet och en hel del nyttigheter. God fredag och hoppas att receptet smakar!
Vi tog en sväng till Gävle igår. Anledningen var att vi var in och fotograferade minstingen Melvin för någon vecka sedan. Och igår var det dags att välja vilka som skulle framkallas. Totalt blev det 4 bilder: en med finkläder, en naken på magen, en n...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|