Angel of Ashes

Alla inlägg den 7 mars 2012

Av Patrik Lejderung - 7 mars 2012 17:13

Hej alla.

Idag känner jag mig bara less på allt som har med folk att göra. Känns verkligen som om allt rasar i min tillvaro just nu. Och jag känner mig dum som inte kan bygga upp det igen utan hjälper bara till med raseringen. Om ni har tid så ska ni få se vad som försiggår.


Det första är jobbet. Har jobbat där så länge nu men det finns ingen möjlighet till att klättra upp för någon karriärsstege. Man står bara still och trampar jord och inget händer. Alltså missförstå mig inte...kan det bli lite variation och möjligheter så skulle det verkligen öka arbetsintresset igen.


Det andra som händer just nu är att min farsa åkte in på psyket i helgen. Verkligen inget roligt eller vad man hade räknat med. Så nu bor min lillebror hos mig och min sambo. Och det tär verkligen på förhållandet. Inget roligt alltså, men vad ska man göra? Jag älskar  båda, men på olika sätt. Och jag vill inte förlora någon. Men jag och min sambo bråkar mycket mer och mer intensivt nu. Känner mig verkligen less på omgivning, folk och människor som inte förstår hur det känns att dra i flera trådar samtidigt och hålla allt ovan ytan...så att inget sjunker ned i det mörka djupet. Min sambo dundrade just ut genom dörren efter en hetsk diskussion som startade imorse...och förföljt mig hela djävla dagen. För att sluta med att jag knappt bryr mig om henne, vårat barn...eller oss. Men jag vill INTE ha det så. Verkligen inte! Så har ni några tips därute hur man ska göra för att få allt att funka...och må bra på köpet med? För jag vet inte...vet ingenting längre...HJÄLP...

Presentation


Hej!
Patrik heter jag och här kan ni läsa om mitt liv som pappa och fästman.

Vårt kärleksbarn:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards